3950 Sárospatak Fazekas sor 46. Tel:06-47-889-234, 06-30 / 68 30 338   Email: bodrogparti.panzio@pr.hu     fuzi.csilla@pr.hu


Sárospatak a Zemplén hegység lábánál fekszik a Bodrog folyó partján. Úgy is nevezik, hogy a "Bodrog-parti Athén". Ez a jelzõ talán a festõi környezetén túl az iskolaváros hangulatára és a haladó magyar nemesség szellemiségére utal.
20 km-es körzetben 5 db középkori vár található (a sárospataki, szerencsi, boldogkõváraljai, regéci és a füzéri), számtalan kirándulóhellyel, pl.: Kishuta, Nagyhuta, Aranyosi völgy, Hollóházi porcelángyár, Pácini kastély, stb.
Maga a panzió közvetlenül a folyó partján épült, közel a város központjához, de csendes, nyugodt, falusias hangulatú utcában. A szobák a földszinten helyezkednek el, a vastag falak télen kellemes hõmérsékletet tartanak, nyáron pedig üdítõ hõmérsékletet adnak. Minden szobához külön vizesblokk, televízió kábeltv-vel, hûtõ, fõzõrész tartozik. Kérésre szobaszervizzel étkezést biztosítunk. A kertben gyermekmedencét, szalonnasütõ-helyet, filagóriát, a vízparton pedig stéget alakítottunk ki.
Kérésre programokat szervezünk pl:
- szüret (szõlõ)
- lovaglás
- gyalogtúra a tengerszemhez
- borkóstolás
- lakoma
Gyermekfelügyeletet vállalunk. Gyermekes családoknak külön ajánljuk a panziót, nekik külön kedvezményt is biztosítunk